cursus gesprekstechnieken volgen

Leerzame zakelijke cursussen voor 2021

Ben je van plan om in 2021 een zakelijke cursus te volgen, maar weet je nog niet precies welke? In dit artikel leg ik drie leerzame zakelijke cursussen aan je voor die dit jaar erg populair zijn. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Bron: www.learnit.nl

Leer je gespreksdoelen te bereiken

De eerste cursus die ik aan je wil voorleggen is de cursus gesprekstechnieken. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, leer je met een cursus gesprekstechnieken onder andere hoe je je gespreksdoelen kunt bereiken en welke technieken je daarbij kunt inzetten. De cursus maakt je bovendien bewust van je eigen kwaliteiten én valkuilen en welk effect deze zouden kunnen hebben op je gesprekken. Tijdens leer je ook het belang van goed luisteren naar je gesprekspartner en hoe je een conversatie kunt sturen, zodat je de regie in handen houdt.

Enthousiast geworden en zelf een cursus gesprekstechnieken volgen? Kijk dan eens op de website van Learnit.

Get things done!

Heb je het idee dat je soms achter jezelf aanrent en dat je dingen maar lastig op tijd gedaan krijgt? Dan is de cursus timemanagement ongetwijfeld iets voor jou. Aan de hand van de cursus leer je om structuur aan te brengen in je werkzaamheden, leer je prioriteiten te stellen en leer je een betere balans te creëren tussen werk en privé. Zeker in de hectische tijd van tegenwoordig waarin afleidingen op de loer liggen (denk aan je mobiele telefoon) kan een cursus timemanagement erg waardevol zijn.

Verbeter je leiderschapskills

Heb je een leidinggevende functie en wil je je leidinggevende kwaliteiten verbeteren? Dan is de cursus leiderschap iets voor jou. Tijdens deze cursus ontwikkel je je persoonlijke leiderschapsstijl en stimuleer je het vertrouwen en de verbinding binnen je team. Daarnaast leer je om aan te sturen op afstand, wat erg waardevol kan zijn in de huidige tijd. Interesse in de cursus leiderschap? Op de website van Learnit vind je meer informatie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *