goede draadloze koptelefoon

Deze producten zijn onmisbaar voor jouw thuiswerkplek

Het is alweer een jaar geleden dat de coronapandemie Nederland bereikte en sindsdien werken we massaal thuis. Voor sommigen bevalt het thuiswerken prima, terwijl anderen het liefst zo snel mogelijk weer terug willen naar kantoor. Helaas moeten we nog even geduld hebben totdat het zover is. Ben je benieuwd hoe je tot die tijd het maximale uit je thuiswerkplek haalt? In dit artikel deel ik drie onmisbare producten voor je die je thuiswerkplek een stuk fijner maken. Lees gauw verder!

Bron: https://www.start24.nl/

Een goede draadloze koptelefoon

Of het nu ten behoeve van je werk is of om muziek te luisteren terwijl je aan het werk bent: een goede draadloze koptelefoon mag niet ontbreken. Het grootste voordeel van een draadloze koptelefoon is natuurlijk het feit dat deze draadloos is, waardoor er geen kabel meer zit tussen je koptelefoon en je laptop, tablet of mobiele telefoon. Daarnaast kun je bijvoorbeeld gaan voor een koptelefoon met noise cancelling, waardoor omgevingsgeluid gefilterd wordt. Dit is bovendien beter voor je gehoor, omdat je het geluid gerust wat zachter kunt zetten (je hebt inmiddels geen last meer van ruis!).

Een laptopstandaard

Het tweede product dat ik in dit artikel aan je wil voorstellen, is de laptopstandaard. De laptopstandaard wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt en dat is niet voor niets, want het werken met een laptopstandaard brengt voordelen met zich mee voor je fysieke gezondheid. Door je laptop op een standaard te plaatsen, staat je beeldscherm hoger en hoef je je nek minder te buigen. Een laptopstandaard is zeker een aanrader als je veel vanaf je laptop werkt.

Extern toetsenbord en draadloze muis

Als je je thuiswerkplek helemaal wilt afmaken, dan is het slim om ook een extern toetsenbord en een draadloze muis aan te schaffen. Dit werkt namelijk een stuk prettiger! Als je het helemaal goed wilt doen, dan kies je natuurlijk voor een ergonomisch set!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *